Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1994 Toyota Land Cruiser Alternativ

Toyota Land Cruiser är en japansk-made utility vehicle som först sattes upp 1951. I 1994 års version var en medlem av 80-serien och presenterade förbättringar i makten, drivlina och dragkapacitet. En bilköpare under 1994 kunde välja från en mängd olika interna och externa alternativ för att skapa en Land Cruiser som var riktigt hans eller hennes egen. Transmission /Drive Options

1994 Toyota Land Cruiser byggdes med antingen en fyra-växlad automatlåda med överväxel eller en femväxlad manuell växellåda. Fyrhjulsdrift sattes som ett permanent tillägg till detta års modell, men bilköpare kan fortfarande välja från modeller som inte inkluderar avancerade bromssystem. Den permanenta fyrhjulsdriften sattes till denna Land Cruiser årsmodell att angripa frågor om prestanda i tuff terräng och att bygga bilen som en riktig SUV i amerikanska marknaderna, enligt hemsidan för Consumer Guide Auto.

consumerguideauto.howstuffworks.com
exteriöra tillval

Exteriör alternativ för 1994 Land Cruiser ingår en valfri bakre spoiler, fotsteg på vardera sidan av fordonet, dubbel strömförsörjning fjärr ytterbackspeglar, svart fender facklor, bogsering sele och släp skumt. De två senare alternativen var tillgängliga för dem som vill använda den Land Cruiser som dragfordon. Enligt Consumer Guide Auto, var den maximala dragkapacitet för 1994 Land Cruiser vid korrekt utrustade 3,500 pounds.
Säkerhet och Val Comfort

Land Cruiser köpare 1994 kunde välja mellan många komfort och alternativ bekvämlighet. Dessa inkluderade en enkel-eller sex-skivors CD-spelare, läderratt och inredning, power fram /bak fönster och dörrlås, makt soltak, takräcke, 60-40 tredje raden sittplatser, mattor fram och bak golvmattor, power kvartalet ventilera bakrutor och AM /FM stereo kassett-spelare. Valfria säkerhetsfunktioner ingår ett stöldskydd systemet och fyrhjuliga låsningsfria bromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119082.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.