Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2001 Jeep Grand Cherokee uppvärmd stol Problem

Chryslers 2001 Jeep Grand Cherokee har genomgått 10 separata återkallelser och med 2010. Dessa påminner har behandlat allt från problem med broms-och insprutningssystem samt svårigheter med bränslepumpen, Ratt växellåda och strålkastare. En av dem påminner kretsar kring de frågor med fordonets uppvärmda säten som har plågat vissa Jeep-ägare. Värme Element

Chrysler påminde mer än 100.000 Jeep Grand Cherokee för defekta uppvärmda säten för årsmodellerna 2001 till 2004. Återkallelsen riktar problem med värmeelementen som kontrollerade temperaturen på den uppvärmda sätet, vilket orsakade sätena överhettas. Den uppvärmda sätet skapat en möjlig brandfara eller personskador på passagerare eftersom elementen i sätet var överhettning för extrema temperaturer. Denna defekt krävs 2001 Grand Cherokee ägare att ta sitt fordon tillbaka till återförsäljare och har värmeelementen ersätts.
Wiring

Enligt hemsidan WJ jeepar, flera 2001 Jeep Grand Cherokee ägare har upplevt problem med ledningar på fordonets uppvärmda säten. I flera fordon, hade ledningar kommer förlora på stolens värmeelement, kortsluter elementen och hindrar den uppvärmda sätet från att fungera ordentligt. Enligt rapporter på webbplatsen, gör kabeldragning inte alltid kort ut elementen och möjliggör enkel ominstallation på värmeelementen för att göra det eluppvärmda sätet fungera korrekt. Grand Cherokee ägare måste ta Jeep till generalagenten för att få denna uppvärmd stol problem korrigeras.
Temperaturstyrning Problem

Webbplatsen Car Klagomål har fått rapporter från 2001 Jeep Grand Cherokee ägare om temperaturkontroll modul fungerar inte på uppvärmda säten. Denna uppvärmd stol problem har uppstått för två olika skäl: en defekt temperaturkontroll modul eller ett värmeelement som bringar styrmodulen att blåsa en säkring. Korrigera trasiga säkringen för temperaturkontroll på den uppvärmda sätet innebär att öppna gruppcentralen placerad under ratten och byta ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere. En defekt temperaturkontroll modul kommer också kräva att Jeep ägare att ta Grand Cherokee i återförsäljaravtalet reparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119402.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.