Mustang Seat Instruktioner

Ford Mustang fått en framträdande plats i mitten till slutet av 1960 som en muskel /sportbil . Fordonet visades i en spektakulär biljakt i flytten " Bullit ", vilket gör det till en eftertraktad rigg . Idag har Ford återinfördes och återuppfunnit Mustang . Denna version är erkänd som en modern muskelbil . Bilen har justerbar förare och framsätespassagerare kontroller sätet , så att du och en passagerare för att skräddarsy din plats . Instruktioner
1

sitta på stolen och hitta tre olika inställningar på vänster sida av bilen sätet på förarsidan eller på den högra sidan av passagerarsätet .
2

Skjut den främre knappen längst upp för att göra höjningen sitsen på framsidan av sitsen , strax under låret . För att sänka den , tryck den bakre änden av knappen .
3

Skjut den centrala kontrollen till framsidan av stolen för att flytta sätet avståndet närmare ratten och instrumentbrädan . För att flytta sätet avstånd bakom ratten , tryck på knappen på baksidan av sätet .
4

Dra spaken på baksidan av de tre kontrollerna för att frigöra ryggstödet . Placera pressen på ryggstödet genom att luta bakåt och dra i handtaget för att skjuta ryggstödet mot baksätet . Släpp trycket på ryggstödet genom att sitta upp och dra i handtaget för att föra ryggstödet till upprätt läge .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139640.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.