2007 Mustang Saleen specifikation

Saleen Performance Vehicles är ett företag som tar redan högpresterande amerikanska bilar och förbättrar deras prestanda och teknik. En av företagets vanligaste uppgraderingar är till Ford Mustang, och Saleen fortfarande erbjuda nya modeller under 2010. År 2007 presenterade den Saleen Limited Edition Mustang många högpresterande och exklusiv styling specifikationer. Engineering

2007 Mustang Saleen kom utrustad med en tre-ventil V-8 motor med Saleen Powerflash Performance kalibrering. Fordonet var kapabel av 400 hästkrafter vid 6000 rpm och ett vridmoment på 390 foot-pounds vid 4.700 rpm. Andra tekniska extrafunktioner som finns i begränsad upplaga Saleen modellen inkluderar ett rostfritt stål, 2,5-tums avgassystem, dubbla kromade avgasrör tips, och 24-pounds per square injektorer tum bränsle.
Drivlina

Även standard '07 Mustangs kom med ett antal överförings-alternativ, kom Saleen Limited Edition utrustad endast med en femväxlad manuell. Den hade en aluminium svänghjul och en 8,8-tums differentialväxel förhållande av 3,73-till-1,00. Exklusivt för Saleen modellen, kom det också med en kassalikviditet shifter.
Fjädring

fjädringssystem var särskilt dekorerad i 2007 Saleen Mustang. Framför en MacPherson med lägre arm kontroller arbetat tillsammans med en Saleen Racecraft System med N2 fjäderben och linjär ränta coil-over fjädrar. Fronten kom också med en 1,38-tums tubulär stabilisator och krängningshämmare. I ryggen, kom en levande axel med tre länkar och Watts konkurrens länk utrustat, även med N2 stötar och linjär ränta coil-over fjädrar.
Bromsar, hjul och däck

Bromsar både fram-och baksidan av '07 Saleen var en del av sin makt-assisted, fyrhjulig låsningsfria bromssystem, med 14-tums slitsade och ventileras fyra-kolvsok. Wheels var speciellt tillverkad för Saleen modell i Minilite stil och var aluminium, storlek 19 med 9 inches framför och 19 med 10 inches i baksätet. Modellen kom också utrustad med Parnelli högpresterande däck, 275 från 40 med 19 fram och 285 med 40 av 19 i ryggen.

Med en tjänstevikt
Mätningar vikt på £ 3550., mätte 2007 Mustang Saleen 189,1 inches i längd, 74 tum i bredd och 56 inches i höjd. Det innehöll en hjulbas på 107,1 inches, en främre koll på 63.9 inches, och en bakre spårvidd 62.8 inches. Dessutom var vikten fördelades 53 procent till fronten till 47 procent till bakhjulen, och bensintanken kunde hålla upp till 15.7 liter bränsle. Addera Extra

Ett oavgjort för många 2007 Ford Saleen ägare kan vara de många inkluderade statister i denna begränsade upplaga Mustang. Den funktioner varierar från retro-edition exteriör styling till en exklusiv inredning med speciella säten och en omdesignad instrumentpanelen. Andra stil Extras inkluderar en begränsad upplaga hjul styrning, golvmattor och pedaler i aluminium. Modellen kom med en orange lack med svarta detaljer och ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139641.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.