De 2006 Subaru Impreza WRX STI Specifikationer

För årsmodell 2006, erbjöd Subaru Impreza i fem utföranden, med WRX STI är överst i raden. Det skröt det högsta priset och den mest kraftfulla motorn i gruppen. Dess exteriör var också annorlunda än andra Imprezas, ställa isär som en allvarlig högpresterande maskin. Motor och växellåda

2006 Subaru Impreza WRX STI har en aluminium turboladdad 2,5-liters horisontellt emot fyrcylindrig motor som ger 300 hästkrafter vid 6.000 rpm och 300 pund fötter vridmoment vid 4000 rpm. En sexväxlad manuell växellåda med överväxel (automatiska växellådor är inte tillgängliga) överför den kraften till alla fyra hjulen via en differentialbroms. Bilen uppnår 18 mpg vid stadskörning och 24 mpg på landsväg.
Dimensioner

2006 Subaru Impreza WRX STI är 175,8 inches lång, 68,1 inches bred och 56,3 inches hög. Det rider på en hjulbas på 100 inches och har en vändradie på endast 18,7 meter. Front takhöjd och benutrymme är 38.6 inches och 42.9 tum, respektive. Bakre höjd är 36,7 och benutrymmet är 33.0 inches. Bilen har en tjänstevikt på 3,351 pounds.
Safety and Security
åkande

av 2006 Subaru Impreza WRX STI nytta från flera säkerhetsfunktioner. Bilen har fyra hjul låsningsfria bromsar, front-och sidokrockkuddar för förare och framsätespassagerare, huvudskydd för förare och framsätespassagerare, och sidostängerna inverkan. Säkerhetsfunktioner inkluderar en närvarogivare, tändning avaktivera, överfallslarm och ett säkerhetssystem.
Övriga funktioner

En mängd funktioner levereras som standard med 2006 Subaru Impreza WRX STI . Bilen sport en frontspoilern, vingliknande bakspoiler, stål-tippade avgasrör, kropp-färgad stötfångare, rocker förlängningar panel och klarlack måla. Interiör funktioner inkluderar farthållare, en premie AM /FM-stereo med in-dash monterad sex-skivors CD-spelare och sex högtalare, bakre kanaler värme, luftfilter, fjärr keyless inresa, ett eluttag, en varvräknare, tilt ratt och front och bakre fönsterhissarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139639.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.