Lancer EVO VIII specifikation

År 1992 gav Mitsubishi en större makeover till en av sina redan etablerade inhemska sedaner. Företaget gav det en allvarlig makt öka, arbetade på prestanda och köregenskaper, och skapade den första utvecklingen av Lancer - EVO I. Det började en serie av utvecklingar som skulle tjäna som underlag för att utforma konkurrenskraftiga rallybilar. Under 2003 hade företaget nått sin åttonde generation av modellen med Lancer EVO VIII. Mätningar

Evo VIII var 178,5 inches lång, 69,7 inches bred och 57,1 inches hög. Den hade en tjänstevikt på runt £ 3175. och en markfrigång på 5,5 inches. Den brutto inre lastutrymmet var 105,3 kubikfot, varav 10,2 kubikfot fanns bagage utrymme. Plats för upp till fem, hade framsätet 39.9 inches av utrymme, 51,2 inches av hip rum och 43 inches av benutrymme. Baksätets utrymme ingår 36,7 inches av utrymme, 50,2 inches av hip rum och 36.6 inches av benutrymme.
Motor och Drivlina

Basen motor tillgänglig för EVO VIII var en turboladdad 2-liters I-4, som kan producera 276 hästkrafter samt 286 foot-pounds av vridmoment. Modellen var fyrhjulsdrift och kom standard med en femväxlad manuell växellåda.
Bränsle och näringsliv

EVO VIII körde på vanlig blyfri gas och hade en bränsletank som kan hålla upp till 14 liter. Under optimala förhållanden landsvägskörning, kan en enda tank bränsle producerar 336 miles av resor. Stadskörning bränsleekonomi toppade ut på cirka 17 miles per gallon (mpg) och på motorvägen förbättrades till cirka 24 mpg.
Prestanda

EVO VIII hade en topp hastighet på 156 km /h, som är elektroniskt var begränsad. Den högt vridmoment nivå hjälpte bilen nå 0 till 60 på cirka 4,4 sekunder och täcka fjärdedel mil i 13,1 sekunder med en medelhastighet på 105,1 mph. Bilens bromssystem var också effektiv, stoppa bilen från 60 km /h till stillastående på 110 meter. Addera Safety

EVO VIII inte testades av antingen krocktest säkerhet myndighet. Dess standard säkerhetsfunktioner inkluderar fyrhjulig låsningsfria bromsar, och Bakre barnlås säkerhet. Krockkuddar är endast standard för förare och passagerare fram effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139861.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.