Corvette 2008 Alternativ

Chevrolet Corvette är en ikonisk högpresterande sportbil som har varit i produktion sedan 1952. Den 2008 Chevrolet Corvette är en del av den sjätte generationen av klassiska coupé och cabriolet. Även basen 2008 Chevrolet Corvette har många standardfunktioner, det var också tillgänglig med en rad alternativ och paket. Exteriör och interiör Val

2008 Chevrolet hade fyra färger exteriör färg som var valfria och läggs till MSRP fordonets värde. Dessa färger ingår Atomic Orange, Jetstream Blue, Crystal Red och Velocity Yellow. Dessa exteriör färg färger var en $ 750 alternativ när köpte nya. Ett glastak som har en avtagbar panel var frivillig för kupéer och lagt till $ 750 till klistermärke priset. Flera hjul alternativ fanns tillgängliga, inklusive polerad aluminium, Competition Gray eller krom. Tvåfärgad lädersäten med broderade logos Corvette var också ett alternativ. Denna inre lagt till $ 695 i det MSRP. En pekskärm, var DVD /navigationssystemet också tillgängliga.
Tekniska alternativ

tekniska alternativen för 2008 Chevrolet Corvette ingår en sex-växlad Paddle Shift automatlåda. Denna överföring alternativet har en lägesvalet, låsa upp, elektronisk styrning, manuellt läge och växelspaken sitter på ratten. Den tillade $ 1250 till priset och ger 17 mpg för staden och 27 mpg för landsvägskörning. En Dual-Mode avgassystemet var en prestation alternativ också. Magnetic Selective Ride Control var en 1995 $ option som gav en bättre fjädring och hantering.
Corvette Museum Leverans

Corvette Museum Delivery är kanske det mest intressanta alternativet tillgängligt för 2008 års Chevrolet Corvette. Denna $ 490 option gav en ny Corvette ägare den ultimata upplevelsen. Deras fordon skulle ha levererats till National Corvette Museum och skulle vara på displayen. Ägaren skulle då ta en VIP-visning av museet, Corvette fabriken och få en särskild Corvette Museum Delivery dekal, ett års medlemskap till museet samt en lasergraverad trä plack. Chevrolet Corvette är den enda bilen i USA för att erbjuda ett sådant alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140098.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.