Hur du hittar Starter på en 2000 Corvette

Din 2000 Chevy Corvette är utrustad med en 5,7-liters V8-motor som inte har förändrats mycket under åren. Startmotorn på Corvette har en funktion, för att dra runt motorn med ström från batteriet. Om startmotorn inte snurra motorn snabbt nog, kommer motorn inte att kunna bygga kompression och starta. Det är kritiskt att startmotorn fungerar korrekt varje gång du vrider om nyckeln. Om du behöver byta din starter, måste du först hitta den på motorn. Saker du behöver
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Placera en domkraft under främre hjulupphängningen med din Corvette. Höj fordonet från marken och stödja framför bilen med en uppsättning pallbockar placeras under suspension. Kroppen på dessa bilar är gjord av glasfiber. Aldrig försöka stödja eller höja bilen på karossdelar. Detta kan skada panelerna.
2

Skjut under passagerarsidan av din Corvette och arbeta dig upp till passagerarsidan av motorn. Ser direkt upp på motorn, leta efter den del av motorn där den ansluter till transmissionen. Detta är bell bostäder.
3

Lokalisera cylinderformade motorn fastskruvad bell bostäder och löper längs oljetråget. Detta är startmotorn och solenoiden för din Corvette. Även om du kan hitta det genom att titta ner från toppen av motorn, kan du starta det från under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/138506.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.