Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Skillnader: 2000 Pontiac GT & GT1

Den Pontiac Grand Am började tillverkas 1973. Det upplevde fem viktiga faser av produktionen, med varje efterföljande fas ökar bilens säljbarhet när det gäller utseende och prestanda. Pontiac upphörde produktionen av Grand Am 2005 efter upplösningen av Pontiac. År 2000 fanns flera varianter av Grand Am tillgängliga, inklusive GT och GT1. Skillnaderna mellan dessa två versioner är försumbar. Likheter

Både GT och GT1 levereras som standard med en 3,4-liters V6-motor med 12 ventiler, som kan producera 175 hästkrafter och 205 ft.-lb. av vridmoment. De båda kommer med oberoende främre fjäderben fjädring med krängningshämmare och spiralfjädrar och en oberoende multi-link fjädring med krängningshämmare i bak. Alla har två skivbromsar och två ventilerade skivbromsar. Dessa två bilar hade identiska betyg bränsleekonomi.
Interior Skillnader

Medan GT och GT1 har nästan identiska interiör specifikationer, finns det några skillnader. GT levereras som standard med fyra högtalare och en kassettbandspelare. GT1 har sex högtalare och cd-spelare. GT1 har avlägsna ljudkontroller, fjärr lås makt och belyst post system, av vilka ingen är standard med GT.
Exterior Skillnader

enda Skillnaden mellan GT och GT1 på utsidan av bilen är förekomsten av ett frontglas elektrisk taklucka på GT1. Fordonens mått, vikt, lampor och speglar är alla samma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136414.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.