Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur återställa larmet på 2000 Ford Taurus

Du ska larma på 2000 Ford Taurus när du lämnar den obevakad för att förhindra stöld. Larmet utlöses om någon dörr, bål, liftgate eller huven öppnas utan att använda dörren nyckel eller nyckelbricka sändare. Nyckelbrickor för detta fordon har även ett överfallslarm, så att du kan kvitta horn larm om du attackeras. Om larmet utlöses, kan du återställa den. Instruktioner
1

utlösa larmet genom att trycka på panik-knappen på nyckelbrickan om ingen påtvingad post har inträffat och du vill öva återställa larmet. Den panik-knapp har en högtalare ikon på den.
2

Tryck på panik-knappen på nyckelbrickan igen medan larmet ljuder för att stänga av hornet. Larmsystemet är tillkopplat.
3

låsa upp dörrarna för att frånkoppla systemet genom att trycka på knappen-fob knappen präglade med olåst hänglås. Som en alternativ metod, använd keyless inresa pad genom att ange ditt lösenord. Som ett annat alternativ, förvandla en fysisk nyckel i dörren, och att helt avväpna larmet, vrid nyckeln hela vägen. Som ett sista alternativ, frånkoppla systemet genom att vrida tändningsnyckeln till "On" läge.
4

Återställ systemet att beväpna den i ett av tre sätt. Tryck på knappen med låst hänglås på fob med dörrarna öppna eller stängda. Som ett alternativ, tryck på "7-8" och "9-0"-knapparna på dörren knappsats med dörrarna öppna eller stängda. Som ett annat alternativ, öppna en dörr och tryck på effektstyrning lås dörren. Systemet kommer att beväpna efter 20 sekunder. Varje stängd dörr blir beväpnade. Öppna dörrar är inte beväpnade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137153.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.