Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Volvo S80 Turbo Problem

Volvo S80 Turbo är en lyxbil med en högpresterande motor . Den S80 är utrustad med antingen twin - turbo eller turbo - dieselmotor . Den är tillgänglig med en automatisk eller manuell växellåda . Fakta om Volvo S80 Turbo

Volvo S80 har ett par T- modeller , S80 T4 , som har 180 hästkrafter och S80 T5 som har 240 hästkrafter . Dessa bilar har en fyrcylindrig direktinsprutad turbo bensinmotor . De turboladdade bilar har inte makten men som av S80 T6 , som har 268 hästkrafter .
Problem

Volvo S80 T- modellerna är benägna att en rad problem , från suspensionen till datorn och elektriska problem , speciellt på äldre bilar . Det finns klagomål om instrumentbrädans belysning paneler vrida på för olika instrument, såsom för låsningsfria bromsar (ABS ) , stabilitet och antispinnsystem ( STC ) och motorn . Dessa elektriska problem med varningslampor på gång har orsakat Volvo köpare ifrågasätter om det finns faktiskt några problem .
Överväganden

Många av problemen med Volvo S80 Turbo bilar har varit med ABS /STC -systemet . Om det finns ett fel i ABS- pumpen varning om att det har högt tryck , överväga att ha ABS pump /modul byggs om eller bytas ut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138322.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.