Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man förstå en VIN på en Infiniti G20

Varje personbil och lastbil har VIN, eller Vehicle Identification Number. Varje del av den 17-siffriga VIN representerar olika aspekter av Infiniti G20. Dessa VIN poster ingår tillverkaren och det land där fordonet gjordes. Varje VIN använder samma format och standarder. Den Infiniti G20 VIN kan hittas på bilens registreringsnummer och titel samt flera ställen på själva fordonet. Instruktioner
1

Titta på de tre första siffrorna i VIN. Infiniti G20S alla börjar med JNK. Den första siffran är i tillverkningslandet, med J representerar Japan. Den andra siffran är det tillverkaren, med N är Infiniti kod. Den tredje siffran representerar den modell av bilen, med K står för G20S.
2

Hitta den fjärde till åttonde siffran. Dessa representerar unika G20 egenskaper, såsom motortyp, transmissionen och kaross.
3

Ignorera nionde siffran. Det är en matematisk beräkning som verifierar VIN är ett reellt tal som använder den nionde siffran som en checksumma, eller verifikationsnummer.
4

gå vidare till den 10: e siffran. Detta representerar årets bilmodell. Årsmodeller 2001-2009 använda siffrorna 1 till 9. Från och med 2010 använder koden bokstaven A och ökar med en bokstav varje årsmodell.
5

Titta på 11th siffran. Detta är växten plats där fordonet tillverkades.
6

Identifiera de sex sista siffrorna. Dessa är en unik kod för denna specifika bil, baserat på när den gick igenom monteringen.
7

Ange VIN i en online VIN avkodare som anges i resurser att hitta alla detaljer om Infiniti . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136901.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.