Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Bluetooth Installation för min Chrysler 300

Sedan mitten av 2000-talet, Chrysler började inklusive Bluetooth telefonanslutning som standard i sina 300-version modeller. Den Bluetooth-funktion i 300 är en praktisk funktion samt en säkerhetsåtgärd, så att förarna att tala på sina mobiltelefoner utan att någonsin ta sina händer och blicken från vägen. Telefonen ringer via 300 högtalare. Med en knapptryckning, placerad på ratten kan föraren svara och ringa samtal genom att helt enkelt tala. Instruktioner
1

Ta din Bluetooth-kapabel mobiltelefon och din bilnyckel och ange din Chrysler 300. Stäng dörren och vrid på tändningen.
2

Tryck på "Telefon"-knappen på ratten. Vänta tills bilen piper och säga högt, "Uconnect Setup." När bilen piper igen, säger "Phone Pairing." Vänta på annan pip och säga "ihop en telefon." Addera 3

Lyssna och följ instruktionerna från din Chrysler 300, som kommer att talas till dig över högtalarna. Skapa en fyrsiffrig PIN-numret, säga det högt till bilen och sedan föra in det i telefonen när du uppmanas under Bluetooth-anslutningen prompt. Alla telefoner är olika, så du kommer att behöva hänvisa till telefonens bruksanvisning.
4

Skapa ett namn för din telefon när bilen ber om det. Till exempel kanske du säger, kan "min cell" eller "Makens Cell" att skilja vars telefonnummer finns i bilen vid varje given tidpunkt sedan sju telefoner paras på en gång.
5

Ställ vikten av telefonen, från ett område på ett till sju. En är den primära telefonen och resten är sekundära telefoner. Din bil kommer att instruera dig när och hur man gör detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135867.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.