Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man kan förbättra 1996 Nissan Sentra MPG

Den 1996 Nissan Sentra är en sedanmodell som tillverkades med antingen en fyrcylindrig, 1,6-liters motor eller en fyrcylindrig 2,0-litersmotor. Det fanns också tillgängliga i antingen en manuell eller växellåda. Beroende på bilens motor och alternativ transmission, kan du räkna med att få mellan 21 och 26 miles per gallon i stadskörning och 28 till 36 miles per gallon i landsvägskörning, enligt Environmental Protection Agency (EPA) betyg. Om du är ute efter att förbättra bränsleeffektiviteten i din Sentra, det finns många olika sätt att göra det. Instruktioner
1

Förvandla din bil av i stället för att låta den gå på tomgång överdrivet. Det känns bäst när du väntar en lång tåg att passera eller väntar på att plocka upp någon. Eftersom motorn är igång men inte resa någonstans, tomgång betydligt skär ner på dina miles per gallon siffror.
2

Minska övervikt du egentligen inte behöver bära runt genom att ta bort alla tunga saker ofta lagrade i backseats eller bålen. Varje extra 100 pounds minskar din Sentra bränsleeffektivitet med 1 till 2 procent.
3

Håll dina Sentra s däcken ordentligt pumpade. Enligt Department of Energy, kan upprätthålla rätt däck inflationen förbättra din bränsleeffektiviteten med 3,3 procent. Det rekommenderade däcktrycket varierar beroende på de specifika däcken du har på din Sentra. Kontrollera sidoväggen av däcken på din bil för att få det exakta trycket det skall pumpas till.
4

Drive hastighetsbegränsningen på motorvägen. För varje 5 mph du går över 65 km /h, är bränsleeffektivitet minskat med 7 procent, enligt Department of Energy.
5

Följ din Sentra s rutinunderhåll schema. Ett smutsigt luftfilter eller tändstift fouled med oförbränt bränsle eller insättningar kol kommer att förhindra att bränsle korrekt förbränning och därmed minska bränsleeffektivitet. Den Sentra luftfilter och tändstift ska bytas var 30.000 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136932.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.