Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur Importera en BMW till Kanada

Innan processen att importera en BMW till Kanada, måste man känna till gällande lagar och förordningar. Inte alla bilar är tillåtna i Kanada, och vissa fordon kräver ändringar. Det är en lång process att importera en bil till Kanada, och det är ganska svårt. För att importera en BMW, det finns kontroller, program och annat pappersarbete som måste slutföras innan föra BMW permanent i Kanada. Var noga med att börja pappersarbete långt innan faktiskt föra fordonet över gränsen. Saker du behöver
Fordon titel
Fordon registrering
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera med den kanadensiska justitiesekreterare importerade fordon (RIV) att din BMW är på listan över de fordon som är tillåten till Kanada. Detta varierar beroende på modell och årsmodell på din bil.
2

Skaffa minns avslut. Innan föra en BMW in i Kanada, måste du ha bevis på att BMW-modell inte är under återkallelse. Godtagbara former av kontroll är ett brev från bilens tillverkare eller en utskrift från en auktoriserad BMW-återförsäljare med bilens VIN på det. Om tillverkaren av din modell har en lista över återkallelser på sin hemsida, kommer RIV acceptera att liksom.
3

Passera genom amerikanska tullen. När fordonet passerar gränsen till Kanada, kräver US Customs bevis på bilens ägare. Den person som fört bilen kommer att behöva lägga till Tullen fordonets registreringsnummer, originaltitel och två bestyrkta kopior av titeln. Tullen måste anmälas 72 timmar före avgång.
4

Passera Canada Border Services Agency (CBSA) besiktning. När fordonet passerar in i Kanada, kommer CBSA agenter ger dig ett formulär Vehicle Import, kontrollera att din modell är tillåtlig, och samla in anmälningsavgiften på $ 204,75. CBSA kommer sedan att skicka formuläret Vehicle Importera till RIV.
5

uppfyller kraven i RIV inspektionsrapporten. Efter RIV mottar Form Vehicle Import från CBSA, kommer de att utfärda en RIV inspektionsformulär, vilket skall omfatta eventuella ändringar som behöver göras till BMW för att träffa kanadensiska säkerhetsbestämmelser.
6

Take bilen till en RIV inspektion centrum när eventuella ändringar som krävs är klar (dessa centra är lika vanligt som säkerhet och utsläpp inspektioner i Förenta staterna). När bilen passerar inspektion Centret kommer anbringa en kanadensisk intyg om överensstämmelse klistermärke till bilen.
7

License fordonet i den provins där det ska ligga. För licensiering, ta titeln och försäkringsbevis till provinsens fordon licensiering /registrering center.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136085.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.