Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur man kontrollerar en 2003 Malibu har Keyless Entry

Keyless inträde ger dig bekvämligheten av att kunna låsa upp dörrarna till bilen samt öppna bakluckan om båda händerna är fulla, eller om du har fastnat i dåligt väder och behöver få i bilen så snabbt som möjligt. Keyless inträde brukar också erbjuder alternativ billarm som gör att du kan aktivera och inaktivera ditt billarm, samt trycka på panik-knappen om du känner att du är i fara. Chevrolet Malibu har keyless inresa på dess 2003 års modell som ett tillgängligt alternativ så det finns en chans din Malibu inte har det. Instruktioner
1

Se din bruksanvisning. Titta på baksidan av ditt fordon eller de numrerade informationen ligger på bildörren på din bil för att avgöra vilken Malibu modell du har.
2

avgöra om du har en LS eller om det är basen modellen (basmodellen skulle vara Chevrolet Malibu utan några bokstäver efter det). Om du har en LS version sedan keyless inresa ingick med denna modell.
3

Köp en ny, fjärr keyless inresa, nyckel och fjärrkontroll för 2003 Malibu. Välj företag som har en politik för återvändande, om fjärrkontrollen inte fungerar.
4

Programmera fjärrkontrollen till din 2003 Chevy Malibu. Följ instruktionerna i Malibu bruksanvisning eller de anvisningar som följer med Keyless fjärrkontroll. Mest nyckellösa fjärrkontroller kräva att du sätter nyckeln i tändningslåset, vrid gång medurs samtidigt som du trycker på låsa eller låsa knappen på fjärrkontrollen. Om dörrarna låses, så keyless inresa aktiveras på ditt fordon. Om din programmering av fjärrkontrollen misslyckas, då din bil inte har keyless inresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137775.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.