Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2004 Acura EL Specifikationer

Den Acura EL , började tillverkas 1996 , är en liten lyx fordon uteslutande för den kanadensiska marknaden . Baserat på Honda Civic sedan , ståtar EL lyxiga funktioner som läderklädsel och automatisk klimatkontroll . Den EL stort sett oförändrad tills en ansiktslyftning under 2004 . Motor

2004 Acura EL kom standard med en 1,7 - liters , fyrcylindrig motor med enkel överliggande kamaxlar och 16 ventiler . Motorn producerade 127 hästkrafter och 114 foot- pounds av vridmoment och kom med en femväxlad manuell växellåda eller en extra fyra -växlad automatlåda .
Bromsar och Suspension

fordonet presenterade fyra hjul , låsningsfria skivbromsar och hjulupphängning med tå kontroll - länk stöttor . Den oberoende bakre fjädring har dubbla triangellänkar med skruvfjädrar .
Fuel Economy

Acura EL har en EPA - uppskattade bränsleekonomi av 36 mpg i stad och 47 mpg på landsväg för både automatiska och manuella växellådor .
dimensioner

EL rider på en 103,1 - tums hjulbas och har yttre dimensioner av 177.4 inches (längd) , 67,5 inches ( bredd) och 56,7 inches ( höjd) . Det har en tjänstevikt på 2657 £ .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136370.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.