Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Toyota Matrix Specifikationer

Infördes 2002, är Toyota Matrix en kompakt sedanmodell som kombinerar stil och funktion. The Matrix säten fem personer och har två motoralternativ, moderna bekvämligheter, säkerhetsfunktioner och garantin. Tre modeller säljs i november 2010 - den standard Matrix, Matrix S och sportiga XRS Matrix. Många valfria funktioner på standardmodellen ingår funktioner för de uppgraderade versioner. Prestanda
En bakre spoiler är ett alternativ som fäster luckan för Toyota Matrix.

Toyota Matrix levereras som standard med en 1,8-liters, 16 ventiler, fyra-cylindrig motor. Denna motor har en effekt på 132 hästkrafter vid 6.000 varv per minut (rpm) och levererar £ 128-fötter vridmoment. Uppgraderingen är en 2,4-liters, 16 ventiler, fyrcylindrig motor som har 158 hästkrafter och 162 £-fötter vridmoment. Den systemansvariga är en femstegad automatlåda. Ytterligare resultat funktioner inkluderar MacPherson fjäderben, fyrhjuliga låsningsfria bromsar och främre och bakre skivbromsar. Bränsle kapacitet är 13,2 liter, och körsträcka är betyget 21 miles per gallon (mpg) för stadens förare och 29 mpg på landsväg. Addera Interiör
Toyota Matrix väger cirka 3.140 pounds vid tidpunkten för tillverkningen.

Toyota Matrix är laddad med säkerhetsfunktioner. Front-förare och passagerar-sidokrockkuddar, barn beskyddare bakre dörrlås, huvud stötskydd och trepunkts säkerhetsbälten är standard. Trasa sittplatser är med hela fordonet i askgrå eller mörk träkol färgscheman. Inredning inkluderar farthållare, en touch-screen navigationssystem och sex-skiva CD-växlare i instrumentpanelen. Servostyrning är standard, och har en power-assisted rack-and-pinion elsystem.
Exterior
En sex-skivors CD-växlare och navigationssystem är tillval på Toyota Matrix.

Toyota Matrix har al-season däck och ett temporärt reservdäck. Lättmetallfälgar i två storlekar är valfria. Uppvärmd utanför speglar, tak end spoiler och power tilt månen tak är också frivilligt. Standard funktioner inkluderar halogenstrålkastare, intermittent vindrutetorkare och dimstrålkastare. Dörrhandtag är färg-knappat på alla modeller. Total höjd för Toyota Matrix är 61 inches, bredd 69,5 inches och längd är 173 inches. Exteriörfärger inkluderar brons, blå, röd och silver.
Prissättning
Lättmetallfälgar är tillval på Toyota Matrix.

Tillverkarens pris för 2010 för standarden Toyota Matrix startar på $ 16,700. The Matrix S startar på $ 18.610 och Matrix XRS startar på $ 20,920.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137360.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.