Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka på en Ford Focus

Biltillverkare är i ständig konkurrens för att finna sätt att öka miles-per-gallon räntan på varje märke och modell av de bilar de producerar. År 1997 meddelade Ford att man minska vikten på Focus bilen, i ett försök att uppnå största möjliga MPG priser. Genom skapandet av 2009 års Focus, nådde Ford lyckades en 35 motorväg liter per mil rekordet. För att dra denna fördel på lång sikt, måste goda körvanor och rutinmässig vård tillämpas. Instruktioner
1

Ljusare upp din gas pedal. Med våld för att få hög hastighet i en kort tid lägger onödig påfrestning på din motor. När motorn är stressad, det kräver mer gas från bränsletanken att arbeta med full effektivitet. Genom att träna gradvis acceleration, använder du den minsta mängden bensin i dina starter och därmed öka ditt bränsle körsträcka.
2

Utnyttja din funktion farthållare. Genom utrullning på motorvägar och långa vägar i en stadig takt, kan din motor gör sitt jobb utan krav på en ständigt föränderlig takt. Eftersom din motor fungerar smidigt på farthållare, kommer din bensintank endast vara skyldiga att tillhandahålla en minimal mängd bränsle. Din miles-per-gallon är betydligt högre när du kör på en jämn hastighet.
3

Kolla trycket i dina däck regelbundet. Kanske göra en rutin för att stoppa by luftpumpen med varje bensin fylla upp. På så sätt kommer du att märka om det finns några läckor eller tecken på slitage på dina däck som du annars kan ha missat. När däcken är fyllda till deras rekommenderade kapacitet för körning, är din motor kunna fungera utan den övervikt av svagare däck.
4

byta olja regelbundet. Olja är avgörande för din motor fungerar eftersom smörjningen tillåter komponenterna att interagera smidigt och utan hårda friktion. När oljan blir gammal, börjar det klumpar och så småningom avtar av motorn, vilket gör att motorns delar att slipa och uppmana mer bensin för energi för att hålla bilen igång. Ny olja garanterar att din motor kan köras med bara lite hjälp från din bensintank och därigenom förbättra ditt bränsle körsträcka betydligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/135966.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.