Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

2007 Chevy Cobalt Dragkapacitet Information

Den 2007 Chevy Cobalt är en produkt av evolutionen som började redan 1960 vid General Motors. Slåss i den lilla bilen arena av Chevrolet började med Corvair, och utvecklats till Vega, Monza, Cavalier och sedan Cobalt. Som en kompakt bil, var Cobalt inte avsedd för tung bogsering, och erbjuder ett begränsat 1.000 pund maximal dragkapacitet. Typer

För 2007 var Cobalt erbjuds som en sedan och coupé. Utföranden ingår LS, LT1, LT2, LT3, LTZ och SS. Alla modeller och trim, enligt MSN Autos, är rankade på en 1000-pound maximum och standard dragkapacitet. Korrekt utrusta en 2007 Cobalt med draganordning skulle krävas innan påkoppling av släpvagn eller båt.


Motorer Vid bogsering med fordon som är avsedda för sådan användning, en förändring i Motorn kan ibland öka den maximala dragkapacitet. Detta var inte fallet med kobolt. Utrustad med tre olika motorer, inklusive en kompressormatad fyrcylindrig, hade Cobalt 148, 173 eller 205 hästkrafter. Alla modeller och motorer var begränsade till 1.000 pund dragkapacitet.

2007 Chevrolet Cobalt var avsedd att vara en kostnadseffektiv ekonomi bil
Överväganden och erbjöd en högpresterande variant för kostnadsmedvetna konsumenter. Bogsering var inte en av de designelement attribut kobolt, som med de flesta personbilar. Stadsjeepar, lastbilar och ibland fordon crossover ger mer dragkapacitet än en personbil
Fördelar

För de förare som sällan behöver bogsera -., Och när de gör det är ljus - 2007 Chevrolet Cobalt skulle vara mer än kapabla att hantera upp till 1000 pounds. För de förare som är mindre intresserade av utilitaristiska flexibilitet och mer intresserad av Cobalt storlek, kostnad och körsträcka, kan detta fordon vara oerhört välgörande.
Expert Insight

underbyggnad av Cobalt är anledningen till dess blygsamma dragkapacitet. Vid granskning av kobolt, sade Edmunds, "Kobolt är, liksom Cavalier innan det, en konventionell front-förare med en unibody struktur, en MacPherson framvagn och en semi-oberoende torsion beam i ryggen."
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136060.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.