Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

1994 Lincoln Town Car Specs

Lincoln Town Car är en stor, bak-wheel-drive sedan med ett rykte om att vara en av de säkraste bilarna som finns i Nordamerika. Sedan sitt första framträdande i 1922, gick Town Car genom flera inkarnationer som en trim nivå av Lincoln Continental innan han blev en förebild i sin egen rätt i 1981. År 1994 Town Car var en av de bäst säljande bilar i lyx sedan marknaden, med över 120.000 i försäljning. Motor och prestanda

1994 Lincoln Town Car har en 4,6-liters V-8 motor som levererar 210 hästkrafter vid 4.250 rpm och ett vridmoment på 275 Nm vid 3.250 rpm. Bränsleeffektivitet i Town Car uppskattas till 18 miles per gallon för lokal körning och 25 mpg på landsväg. Överföringen sker via en fyra-växlad automatisk växellåda med överväxel. Den Town Car har en 20-liters bränsletank och dubbelt avgassystem för förbättrad prestanda.
Komfort funktioner

Luftkonditionering och makt fönster och dörrlås är standard på de '94 Lincoln Town Car, som är en kassettspelare. Max sittplatser är för sex vuxna i denna fyra-dörrars bil, med benutrymme på 42.6 inches i fronten och 41.6 inches i baksätet. Tilt styrning och farthållare är också standard. Lädersäten är standard i Cartier Town Car.
Säkerhet och hantering

National Highway Administration Traffic Safety (NHTSA) gav Lincoln Town Car fem stjärnor i frontalkrock säkerhetstester. Fem stjärnor anger högsta graden av krockskydd i ett klassificeringssystem som börjar på en stjärna för minsta skydd mot skador. Town Cars i alla utföranden är utrustade med ABS-bromsar som standard. Bakre automatisk nivåreglering ger en jämn, även rida oavsett passagerarfördelning eller bagage vikter, medan fordonets stabilitet ökas genom en främre krängningshämmare. Både passagerare och airbags förare är monterade i Town Car.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/137726.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.