Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Vad gör de bokstäver SE LE på bilar betyder ?

Oavsett göra , har en bil namn oftast någon text eller numrering i samband med det . Dessa berättar en hel del om det . Typer av bokstäver

bokstäver kommer att berätta vissa detaljer om bilen . LE hänvisar till lyx edition , detta innebär att det finns vissa alternativ, såsom stereo eller elektriska fönsterhissar , tillgänglig med den modellen . Liknande letterings är SE , eller standardversionen , och DX , eller deluxe edition . Övriga bokstäver kan hänvisa till prestanda relaterade specifikationer . Ett " R " kommer att beteckna en sportigare fjädring . Ett " T " kan beteckna att bilen har en turbo - laddare .
Typer av numrering

Numbers brukar hänvisa till motorstorlek . Till exempel , en Mustang 5.0 har en 5 liters motor . En AUDI A4 3,0 har en 3 liters motor . Andra siffror kanske hänvisa till serien av en bil som en Porsche 911 .
Prissättning

bilar av samma modell med olika bokstäver eller siffror kan variera mycket i pris . Eftersom de bokstäver och siffror betecknar motorns storlek och anpassade alternativ , kan priset från en basmodell till en fullastad modellen skiljer sig genom hela priset på bilen . Det är bra att ha i åtanke när man köper en begagnad bil . En etikett " Honda Civic " är inte tillräckligt med information . Du vill veta om det är DX , LX eller EX . Detta gäller för alla märken och modeller .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136371.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.