Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Hur får man en dubblettnyckel för en Infiniti

Att ha en dubblett bilnyckel är viktigt för varje förare . Om du förlorar din nyckel eller lås den inne i bilen , kommer en extra nyckel spara massor av tid , stress och pengar . Infiniti bilar använder en programmerbar knapp med speciella koder , vilket gör det omöjligt att helt enkelt göra en kopia av en metall nyckel på en järnaffär . Tomma programmerbara knappar kan göras av en Infiniti återförsäljare eller auto låssmed . Att få en dubblett Infiniti nyckel kommer inte ta lång tid när du hittar rätt ställe . Instruktioner
1

Köp en tom nyckel specifikt för din bil typ via en återförsäljare eller en online specialitet butik , såsom iKeyless , CarandTruckRemotes eller AutoTransponder .
2

Boka tid med en auto låssmed som arbetar på transponder nycklar specifikt eller gå till en Infiniti återförsäljare för att få nyckeln programmerad .
3

ta ägarbevis och VIN-nummer . Detta kan hittas på bilens registrering eller på försäkringsbolag dokument . Nyckeln kommer att programmeras enligt särskild kod , som gör det möjligt för att arbeta med din Infiniti .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/136984.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.