Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Sedaner >> Content

Acura TSX Information

Den Acura TSX är en lyxbil finns i både fyrdörrars och femdörrars alternativ. TSX levereras med en mängd olika alternativ som tillåter ägaren att anpassa bilen till hennes behov, inklusive motor uppgraderingar för att öka prestanda och transmission alternativ för dem mer bekväm körning en manuell bil. Motor

TSX kommer med ett par motoralternativ. Basen Alternativet har en fyrcylindrig motor aluminiumlegering med en 2,4-liters slagvolym. Den uppgraderade alternativet har en aluminiumlegering V-6 motor med en 3,5-liters slagvolym. Basen Motorn genererar 201 hästkrafter vid 7.000 rpm, i motsats till de 280 hästar vid 6200 rpm för uppgraderingen.
Transmissioner

TSX levereras med ett antal transmission alternativ, se till att föraren kan hitta sin önskade systemet. TSX har en femstegad automatisk växellåda eller en sexväxlad manuell växellåda, som båda är tillgängliga med en uppgraderad teknik paket.
Miltal

Den gas körsträcka prestanda Acura TSX varierar beroende på motor och transmission. Manuella förare med en fyrcylindrig motor kan räkna med att få cirka 21 mpg i staden och 29 på motorvägen, i motsats till 22 mpg och 31 mpg, respektive, med en automatisk växellåda. Förare med V-6 motor kommer att få cirka 19 mpg vid stadskörning och 28 mpg på landsväg. Addera Inredning Förvaring

TSX rymmer fem passagerare, med takhöjd på 37,6 inches för passagerare i fram och 37,0 tum i baksätet. Interiören i bilen innehåller 94,5 kubikfot av rymden i passagerarutrymmet sektionen och 14 kubikfot trunk lagring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sedans/138173.html

Previous:
Next:

Sedaner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.