Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur fixar Flat Scooter Hjul

Skotrar är ett roligt och enkelt sätt att komma runt. De är lätta, hantera väl, och icke-motoriserade kära kan lära balansen när de zip ner på samma gata. Liksom alla fordon though, skotrar är benägna att skada och kan få punktering när de kommer i kontakt med ett föremål på marken. Fastställande av en plan för skoter är lätt, och när det görs rätt, kan fortsätta att ge timmar av njutning utan att tömma plånboken. Saker du behöver
träbit
Innerrör patchning kit
Wrench
Pan
tygstycke
Sand papper
Par tång
Tvålvatten

Visa fler instruktioner
1

Höj skoter så det finns en tillräcklig mängd utrymme att arbeta med dina verktyg. Detta kan göras genom att placera en träbit under skotern montern.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort muttrarna för punktering och placera dem säkert i en stekpanna så att de inte går förlorade. Du kan placera ett tygstycke i pannan för att se till att de stannar på plats.
3

Tryck däckets ventil med omsorg för att avlägsna överflödig luft som finns i det inre röret. Sedan, ta bort muttrarna som håller de två fälgar av skoter tillsammans.
4

Dra det inre röret ur hjulet genom att hålla fast på botten av ventilen.

5

Hitta arean av det inre röret som var punkterad. Känn runt det inre röret med handflatan och ta bort eventuella främmande föremål med tång. Om hålet i omätbara, doppa den i tvålvatten och titta på bubblorna stiger lokalisera punkteringen.
6

Torka det inre röret noga och använd en bit sandpapper för att försiktigt släta ytan där punkteringen är, så att den är i nivå med resten av röret.
7

Patch hålet med det inre kit röret lapp och vänta en timme för limmet att torka.

8

Sätt tömd innerslangen tillbaka in i däcket och blåsa det med en pump.
9

Sätt tillbaka muttrarna till däcket fälgar med en skiftnyckel och plats hjulet tillbaka på skoter. Sedan, fast hjulet med hjälp av muttrarna i pannan. Dra åt muttrarna med fingrarna först, sedan använda en skiftnyckel för att avsluta jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120703.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.