Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man gör en moped Seat

Mopeder kan vara ett roligt sätt att resa till arbetet, skolan eller mataffären. Med bränsleekonomi överskrider ofta 100 miles till gallon, är en moped också ett ekonomiskt val. Men ibland gör de billiga platserna som kommer slut med din moped inte riktigt göra jobbet. Om du är obekväm rida din moped, har din plats sönder eller om du känner att det är alldeles för litet, kan du bygga din egen tvåsitsiga moped kudde för mindre än $ 10. Saker du behöver
Seat eller armstöd kudde Nötter Mössor och Bolts
Handsaw
Wrench
Sandpapper
Plywood
snickarpenna
Borra
Borrar

Visa fler instruktioner
1

Ta bort originalet sätet från din moped. Detta kan enkelt tas bort med hjälp av en skiftnyckel på bulten låser sadelstolpen på plats.
2

Klipp av utstickande metall sitsstöden med handsåg tills allt är i nivå med den bakre stänkskärmen av din moped. Använd sandpapper för att jämna ut eventuella taggiga sågsnitt.
3

Klipp din plywoodskiva tills det är bara lite mindre än bredden och längden på din sittdyna. Jämna ut eventuella knutar, runda hörnen och runda kanter. Detta kommer att hindra träet från att peta hål i din nya sittdyna.
4

Märk din bräda med en snickarpenna där skruvar och muttrar går in mopeden. Vanligtvis kommer det redan att skruvhålen i mopedens bakre stänkskärm för föregående sittdyna, markera styrelsen att matcha när dessa skruvhål är
5

Borra hål i plywood med en 1/2. -tums borr. Var noga med att göra hål rakt. Annars kommer att bultarna går in snett och eventuellt tas bort.
6

Placera skruvarna i plywoodskiva, skruva dem hela vägen. Om du inte råkar ha rätt bitstorleken borra för skruvarna, hamra dem i.
7

bort skummet från kudden och sätta i plywood. Peta hål genom tyget där skruvarna går. Sedan stoppar skummet tillbaka in i kudden. Denna process fungerar bäst om tyget har en dragkedja,.. Om inte, sy allt tillbaka tillsammans
8

Placera kudden på moped och skruva åt bultarna i de befintliga hålen på baksidan fender
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120674.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.