Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man transporterar en Scooter

Skotrar är ett populärt transportmedel på grund av sina eleganta utseende, pris och rimlig bränsleåtgång. Transportera en skoter heller, eftersom du flyttar till en ny plats eller förbereder den för leverans till en köpare, kan åstadkommas med hjälp av enkel att hitta redskap. Du kommer att spara tid och pengar genom att göra detta själv, och du kommer att ha glädje och trygghet att skotern är väl omhändertagna under transporten. Saker du behöver
Aluminum lastramp
Rope klämma
Bräda
Tie Downs
Visa fler instruktioner
1

Park transportfordonet på plan mark eller längst ned i en kulle för att lasta skotern lättare. Ställ aluminium-lastramp direkt bakom lastbrygga fordonet och öppna dörrarna.
2

Säkra rampen på baksidan av fordonet med ett rep klämma och linje skotern upp framför rampen. Har en vän stå på sidan av rampen motsatt från dig som du rullar skotern i fordonet.
3

Ställ en lång träbit vinkelrätt mot framsidan av skoter och skjut framhjulet ordentligt ner i trä för att hålla den på plats. Använd tie downs runt handtagen eller fästen spegel och fäst hakarna på tie downs på ditt fordon.
4

Fäst baksidan av scooter med en slips ner runt sätet mount ansluten till den bakre slips ned punkter.
5

Lossa slips nedgångar när du når din destination, och håller frambromsen leer när du rullar skotern ner rampen för att hålla den stadigt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120710.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.