Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man tar bort Moped ljuddämpare restrictors

Mopeder blir snabbt en av de bästa sätten att resa. Oavsett om det är precis runt stan, eller över staden, antingen sätt, kan du få det på en moped. Tyvärr, på grund av statliga regleringar, är många mopeder begränsad i mer än ett sätt. Detta kan minska acceleration, toppfart och hästkrafter på din scooter. Om du vill göra din moped både en snabbare och en snabbare resa, kan du ta bort dessa begränsningar håller tillbaka motorn från sin fulla potential. Lär dig hur du tar bort dem från ljuddämparen. Saker du behöver
Vise
Metal fil
Wrench
Sawsall
Hammer
Nötter Grinder
Bultar
Visa fler instruktioner

1

Ta bort muttrarna och bultarna som håller avgasröret på mopeden.
2

Slipa bort bulthuvudena håller ljuddämparen flänsen till ljuddämparen röret. Slipning dessa off kommer att avslöja de verkliga skruvskallar, som du kommer att kunna ta bort med en skiftnyckel för att separera de två ljuddämparen bitar.
3 p Om det finns ett litet rör som sträcker sig förbi din ljuddämpare pipe, skär av den med en sawsall. Var noga med att lämna ca 1 cm av metall sticker ut från sidan av ljuddämparen - du behöver detta för att krusa ljuddämparen röret stängt. Obs: Endast vissa moped bolag inkluderar det lilla röret. Förväxla inte denna lilla röret för de viktigaste ljuddämparen.
4

Skär bort den nu exponerade strypning kommer ut av flänsen delen av ljuddämparen. Den strypningen kommer att se ut som en liten pipa som kommer ut av det avsnitt som du bara bort bultarna från. Arkiv eventuella grader på röret som du bara klippa av, och vara säker på att ta bort eventuella metallspån inuti röret innan du placerar halsdukar tillsammans igen.
5

Placera en tum av metall sticker ut från sidan av flänsen i din skruvstäd, och crimp den stängd. Ta din hammare, och hammare den kräppade metallen till sida av ljuddämparen. Du kanske vill också ta en slipmaskin för att jämna hela crimp över.
6

Placera flänsen och den viktigaste ljuddämparen röret tillsammans igen, och sätta din nya skruvar och muttrar in i ljuddämparen. Byt obegränsad ljuddämparen tillbaka på din moped.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120541.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.