Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man reparerar en mobil medicinsk Scooter

Flera saker kan påverka prestanda i en mobil medicinsk skoter, inklusive vård och villkoret för enheten, samt temperatur och elektromagnetisk interferens (EMI). Om du har problem med din mobil medicinsk skoter, ladda skoterns batteri, försök sedan några allmänna felsökning tekniker för att identifiera problemet och reparera enheten. Instruktioner
1

Felsöka ett overksamt skoter i "On" läge. Kontrollera om enheten är i viloläge. Stäng av scootern och slå sedan på den igen, för att ta bort den ur viloläge.
2

Byt ut en trasig säkring. Öppna huvudfönstret kontrollpanelen, skruva av locket och undersöka skicket på säkringen. Ta bort en trasig säkring och ersätta den med en 2,5 amp säkring).
3

Kontrollera en säker anslutning mellan de pluggar och anslutningar placerade på baksidan av enheten, och på basen av styr-styret, dra åt lösa anslutningar
4

Flytta bort enheten från apparater som avger elektromagnetisk energi.. Rörlighet medicinska skotrar är mottagliga för EMI --- hålla enheten borta från radio-och TV-sändning torn antenn. Använd inte mobiltelefoner eller CB-radio samtidigt som du kör skotern. När de utsätts för elektromagnetisk energi, kan en skoter gå på egen hand, släppa sina bromsar eller går i fel riktning.
5

flytta enheten inomhus om det utsatts för regn. Låt enheten lufttorka i 24 timmar. Fukt och regn utgör ett allvarligt hot mot skrivaren kretskort (PCB). Kretskortet skickar ström till motorn, det är en elektronisk komponent som är placerad inne i kontrollpanelen. En vatten-skadad PCB kan behöva bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120711.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.