Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Om Suzuki 650 Burgman Scooter

Suzuki Burgman 650 är en del av en ny typ av skoter som innehåller Burgman 400, Honda Silverwing och Aprilla s Scarabeo 500, dvs. Den "maxi-scooter" (over-sized skotrar med motorer större än 250 cc) är highway-lagligt i de flesta stater. Tillverkarens föreslagna priset (MSRP) för standard Burgman 650 var $ 8699 i 2010 vilket gör det till ett prisvärt alternativ till en motorcykel. Scooter Klassificering

och med januari 2010 var Burgman 650 den mest kraftfulla skoter tillgänglig i USA. Vid 593 pounds och 89 "lång, och med en topp motorväg hastighet på 70 km /h, är storleken och kraften i Burgman nog att överraska dem som omedelbart bild en Vespa när de hör ordet" scooter. "Men med en automatisk växellåda, steg-genom design och utmärkt gas körsträcka (38 mpg), är det en skoter.
Motor

Burgman 650 har en 638 cc, 4-takts, flytande -kyld motor, elektrisk start och ett underhållsfritt batteri. ytterligare en motor funktioner inkluderar en dubbel växeldrivna disk-axelsystem, vätskekyld motor-system med fläkt backup och rostfritt stål avgassystem. Det elektroniska insprutningssystem och elektroniskt kontrollerad pulsad-Lufttillförselsystemet (PAR) minska utsläppen, vilket gör Burgman ett grönt alternativ. Motorn drivs av en 4-liters tank placerad i den bakre delen av cykeln.

Chassi

Burgman 650 chassit har en swing arm-stil boggie med dubbla stötdämpare, en höghållfast stålram och en teleskopisk framgaffel. Främre och bakre skivbromsar (med en tvilling- kolvsok i ryggen och en fyra-kolvsok i fronten) ger utmärkt bromskraft. Bromssystemet innefattar en spak maskindrivna systemet parkeringsbromsen i baksätet för att förhindra rullning. Dubbla multi-reflektor strålkastare, infällda främre blinkers , och en stor kombination bakljus /bromsljus erbjudande synlighet och stil. De fem-ekrade aluminiumfälgar kommer standard med radialdäck (a 120/70-R15 däck i fronten och en 160/70-R14 däck i bak).

Styling

Burgman 650 har en vanlig step-up dubbel stol med justerbar förarens ryggstöd, en fullständig instrumentpanel och en LCD klocka Förvaring är gott:. sitsen hissar för att avslöja ett förvaringsfack stor nog för två full face hjälm plus extra växel och instrumentbrädan presenterar ett handskfack med en DC eluttag och två mindre fack. Suzuki ändrar standardfärger varje tillverkningsår, vanligen erbjuder två alternativ vid en tidpunkt . Tidigare färger har inkluderat silver, vit, guld, svart, grått och rött. The Burgman 650 finns även i Executive-serien. Denna serie ger låsningsfria bromsar (ABS) och en utökad, makt vindrutan (för ca $ 1100 mer. ) Den verkställande erbjuds i en speciell färg.

Flera tillsatser finns tillgängliga för att uppgradera en Burgman 650
Anpassning Alternativ. Vanligast är bålen fall och utökade vindskydd. Anpassade säten i läder, plast, nylon och andra material innehåller ofta extra stoppning för en mjukare åktur och lägg personlig stil till cykeln. Ett ljudsystem kan läggas med väderbeständiga högtalare, en förstärkare och en MP3-spelare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120675.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.