Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Felsökning av en Lance Scooter

Lance skotrar är tvåhjuliga motordrivna fordon som tillverkas i Kina. Lance skotrar är gasdrivna och kan resa någonstans från 40 till 90 miles per timme, beroende på vilken modell av skoter. Ibland, som med någon typ av motorfordon, kan din Lance skoter kräver felsökning för problem som uppstår på grund av standard slitage. Problem med Lance scooter inkluderar ofta batteri frågor, däckslitage och en trasig mätare. Alla dessa problem har enkla lösningar som kan spara pengar på dyra professionella reparationer. Saker du behöver
Ratchet set Skruvmejselsats
ersätter däck (er) från Ersättningsbatteri
Emergency gasbehållare med gas
Visa fler instruktioner

1

Byt batteri i Lance skoter om motorn inte slås över vid uppstart. Lyft sätet för skoter rakt upp för att komma åt batterifacket. Ta bort de två batterikablarna genom att lossa skruvarna på terminalerna, börjar med den positiva (+) terminal, och sedan ställa in varje kabel åt sidan.
2

tag i batteriet från båda sidor och bestämt dra den uppåt och ur sadeln. Ställ det gamla batteriet utanför sidan. Montera det nya batteriet i sadeln, anslut terminalerna, börjar med det negativa (-) man dra sedan åt bultarna. Starta Lance skoter som vanligt.
3

Byt slitna däck med nya för att undvika lägenheter och sladdade på vägen. Lance skotrar från fabrik utrustade med sämre kvalitet däck. Lyft försiktigt skotern på sitt bakhjul sedan placera den upp och ner på sina styret.
4

Unbolt hjulhusen med en spärr och sedan lossa däckets struktur. Ta bort fasthållande bulten som håller hjulet på plats. Sakta lyfta däcket bort och ställa det åt sidan. Skjut ett nytt däck i hjulhuset, byt fasthållande bulten skruva sedan in skruven och hjulet väl täcker.
5

Använd en kapsel nödsituation gas för att fylla din Lance scooter med bensin bör bensin mätare eller gauge cluster sluta fungera. Detta är den tredje vanligaste problemet med Lance skotrar. Använd en skruvmejsel för att ta bort instrumentpanelen och lyft försiktigt bort.
6

Inspektera kablar i mätaren klustret. Om någon av dem har lossnat, är sliten på ändarna eller har lossnat på sina anslutningspunkter, sätta fast dem igen. Grip kopplingston grunderna för varje mätare och ställa dem till "0" eller i vissa modeller till "Test". Montera tillbaka streck på skotern och skruva åt ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120755.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.