Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Anpassa Mopeder

Ibland kallas en skoter, är en moped ungefär som en liten motorcykel. Den har en integrerad motor med automatisk växellåda, även om de flesta av dessa fordon inte längre har pedalerna som var vanliga syner på tidiga mopeder. Mopedförare har samma lagliga rätt som motorcyklister att köra sina fordon på allmänna vägar. En annan likhet är att en moped kan anpassas så att det sticker ut och hjälpa spegla personligheten hos ägaren. Saker du behöver
Wrench handdukar
Papper (om tillämpligt) katalog Vinäger (om tillämpligt) katalog Sandpapper
Skyddsglasögon
Handskar
Spray-on primer
Spray -på färg
Sealer
Dekaler
insexnyckel
Seat
sits
Registreringsskylt hållare
Löstagbar bålen
Visa fler instruktioner
Måla din Moped
1

bort den eller de delar av mopeden du vill måla. Du kanske behöver en skiftnyckel för att ta bort vissa delar. Håll alla muttrar, bultar och andra delar som var anslutna till pjäsen närheten och ordnad så att du lätt kan hitta och sätta ihop dem igen när du är klar.
2

Dra på dina handskar och rengör din scooter . Paint fastnar inte bra på en smutsig yta, och du kommer inte att få en jämn applicering. Rengör din scooter som vanligt. Ta bort alla befintliga klistermärken eller dekaler som väl. Doppa en pappershandduk i ättika och gnugga den över dekalen limmet kan hjälpa ta bort det efter att du har plockat bort det mesta av dekalen. Addera 3

Sand den gamla avsluta med sandpapper. Bli av med alla glans eftersom primern inte fastnar på några blanka delar.
4

Don dina skyddsglasögon och spraya på primer, med släta, jämna drag. Kontrollera eventuella skador när grundfärgen har torkat, och sand över dem igen om det behövs. Bättra fläckarna med primer. Detta är nyckeln för om du inte fixa skavanker, kommer de att visa genom din lack.
5

Applicera färgen, spraya det på långsamt, med breda och jämna slag, samma teknik som du använde för grundfärgen. När det är torrt, applicera ett andra skikt och avsluta med en tydlig sealer. Tillämpningen av sealer kommer att bero på vilken typ du köpt. Följ tillverkarens anvisningar.
6

ihop din moped när färgen är helt torr. Tryck på vissa dekaler att ytterligare personifiera looken. Addera Lägg Accessoarer
7

Installera en ny stol. Detta är en enkel uppgift och liknande till att ersätta cykelsadeln. Använd en insexnyckel för att lossa bulten som håller det nuvarande sätet på plats. Det kommer att lossna lätt, och du kan lägga till en ny lika lätt. Avsluta din nya plats genom att halka på ett helt nytt sittunderlag.
8

Sätt på en anpassad registreringsskylt plack. Ta plattans skruvar, passar på plattan och sätt tillbaka bultarna.
9

Öka dina lagringsmöjligheter genom att installera en avtagbar trunk. Detta kan vara lite knepigare än att sätta på en ny plats, men stammen ofta levereras komplett med fästen och installation hårdvara. Alla stammar inte görs på samma, så följ tillverkarens monteringsanvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120623.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.