Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Så identifierar året av en Honda Scooter

Det finns ett antal orsaker till varför du kan behöva för att ta reda på årsmodell på din Honda Scooter, inklusive om du köper reservdelar för att göra reparationer. Lyckligtvis, skotrar är bland de fordon som kan juridiskt registrerade att köra på vägarna, så de är utrustade med titeln pappersarbete samt ett chassinumret. Din scooter är VIN-nummer är unikt för det och kan användas för att bestämma ett antal olika saker om det, inklusive årsmodell. Saker du behöver
Titel
Scooter
Visa fler instruktioner
1

hitta din scooter titel och registrering pappersarbete, om tillämpligt. Året modellen kommer att listas på titeln i avsnittet utsetts för information om fordonet. Det bör vara nära toppen.
2

Hitta din scooter s VIN-nummer. VIN-nummer kommer att vara på vänster sida av ramen eller halsrör samt stämplat in olika platser runt skotern. VIN är en 17-siffrig kombination av siffror och bokstäver.
3

Lokalisera den 10: e siffran i din scooter s VIN. Denna siffra representerar året skotern tillverkades. Den mopeddelar auktion webbplats har ett diagram kan du använda för att avgöra vad årsmodell din Honda scooter är (se Resurser) eller så kan du ansluta hela ditt VIN-nummer till en VIN avkodare såsom den som erbjuds av Motorverse (se Resurser) för att avgöra exakt vilken årsmodell din skoter är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120754.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.