Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Felsökning Schwinn S500

Den Schwinn S500 är ett barn elektrisk skoter som avbröts under 2008, enligt TheSuperKids.com. Denna skoter har ersatts av den Schwinn EZip E500 med 2010. Dessa skotrar drivs av en 24-volts (dubbla 12-volt) batteri med en full laddning tid av fyra till sex timmar. Som med alla elektriska skotrar, kan det uppstå problem, och lära sig att felsöka ett fel kan du spara pengar på dyra reparationer eller utbyte av skotern Instruktioner
1

Kontrollera alla kablar och ledningar anslutningar om skotern är inte startar eller kör en kort stund och stängs sedan. Leta efter någon korrosion på metalliska anslutningspunkter och eventuella tecken på slitage eller separering av sladdar. Byt ut alla trasiga eller slitna kablar.
2

Kontrollera bromshandtag och kablar tillbaka slitage. Titta på bakhjulet för några tecken på obstruktion som kan orsaka att bromsen inte fungerar. Ofta är dålig bromsning prestanda orsak genom att rida skotern i lera eller tjockt gräs. Lera kan tårta inuti bakhjulet, och gräs kan svepa över axeln, vilket gör att bromsen inte fungerar. Rengör bakhjulet eventuellt skräp.
3

Kontrollera de låsande fästen och skruvar på scootern styret, hals stam och sits. Om skotern är vingligt eller känns för lös i något område, är chansen att en konsol lås har blivit knäppte eller en skruv är lös. Dra åt alla skruvar och fästen som är löst.
4

Kontrollera batteriterminalerna för varje tecken på korrosion på batteriet. Om batteriet inte kommer att hålla en avgift för mycket långa (mindre än en timme) kan batteriet ha överladdade eller anslutningarna är korroderade och svaga. Rengör alla anslutningar, och försök sedan igen. Om problemet kvarstår, ladda batteriet i högst sex timmar, och sedan försöka igen. Om batteriet fortfarande inte kommer att hålla en avgift, byta ut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120716.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.