Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man justerar stötdämpare på en Vespa GTS 250

Den moderna Vespa scooter modell, GTS 250, kommer beståndet med två stötdämpare bak som kan justeras av ägaren och returresa. Den främre stöt kan inte justeras, dock. Den första bakre chockläge är främst för en enda ryttarens vikt. Positionerna 2 och 3 ger bättre stöd för en tyngre ryttare, och position 4 antar två ryttare på skotern. Med tanke på konstruktionen, kan en Vespa ägare justera dämpningen för multipla vikt förhållanden som behövs i stället för att nöja sig med en icke-ställbar ride. Saker du behöver
Vespa chock justerare specialitet Tool Review Justerbar klo skiftnyckel
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera skotern på cykelställ i ett tydligt område där du kan böja sig ner under skotern. Placera dig själv i den bakre delen av skoter nära hjulet så att du tydligt kan se de två bakre stötdämpare dämpare och deras halvor botten.
2

Kontrollera aktuell inställning av både stötdämpare för att avgöra om för att lossa eller åt dem och returresa. Använd en trasa för att rengöra chock området justeringsringen så det finns inget fett eller skräp innan du försöker göra några justeringar.
3

Använd återförsäljaren förutsatt skiftnyckel chock justerare och haka fast den i justering ringen för att justera inställningen på chocker. Börja med en stöt och dra eller skjuta nyckeln returresa.
4

Vrid nyckeln moturs för att sträcka chocker (heavy-ryttare eller två ryttare) och medurs för att lossa Shock Spring (singel-ryttare ). Vrid inte ringen chock justering längre än designen tillåter. Se till motsvarande andra chocken på den andra sidan av hjulet justeras till samma inställning som den första.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120547.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.