Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Gåvor för en moped Scooter Rider

Mopeder är tvåhjuliga mopeder med låg-deplacement motorer, deras ryttare njuta av en ekonomisk form av transporter med låg miljöpåverkan, eftersom många moped modeller kan resa upp till 100 miles på en enda gallon bensin. Presenter till en moped skoter ryttare, oavsett om han är en nybörjare eller en erfaren ryttare, innefattar nyttiga, roliga, informativa och dekorativa föremål. Ett års prenumeration på en Scooter Magazine

gåva av någon av en mängd olika skoter tidningar i den traditionella pappersversionen eller online-format är en present som kommer att pågå hela året. En nyemission kommer varje månad, som innehåller innehåll såsom recensioner av klassiska skotrar som vespor och Lambrettas, samt nya modeller, moped och skoter-relaterade produkter och nyheter om kommande evenemang för skoter och mopedister. Sådana gåvoprenumerationer bör särskilt uppskattad av mopedförare och skoter är bosatta utomlands och på landsbygden utan enkel tillgång till bokhandlar och långt från lokala klubbar. Klassisk Scooterist Scene magazine erbjuder postas, online och nedladdningsbara abonnemang för $ 24.95 per år. Du kan också se Classic tidningen Scooterist scen med en elektronisk bok läsare. Addera 'Sixties Mod Scooter "Munkjacka

varma, navy-blue" Sixties Mod Scooter " munkjacka är praktiskt för kyliga dagar tillbringade ridning eller stanna hemma. Den är tillverkad av kraftigt tyg i en 90 percent/10 procent bomull-polyester med tufft set-i ärmarna och armhålor med dubbla stickade. Den retro-stil design i vitt, under vänster skuldra, har en 1960 skoter i aerodynamiska, uppsvällda "mod" stil uppkallad efter den brittiska gruppen som populariserade på 1960 ridning moped skotrar. Denna gåva var tillgänglig från Zazzle.com i slutet av 2010 i vuxen storlekar från små till XXX stor. Det kostar $ 45.00.
The Complete Idiot guide till Scooters

"The Complete Idiot guide till Scooters" är en bok i den välkända Penguin "Complete Idiot guide" bokserien. Det är också en underhållande och heltäckande guide till att köpa, sälja, underhålla och anpassa moped skotrar skriven av redaktionen på ScooterWorld Magazine, inklusive högre tjänstemän redaktör Sandra Carr. Denna bok är en särskilt användbar gåva för nya ryttare, medan erfarna ägare bör ändå tycker att det är ett "bra läsning," med mycket användbar information i tabellerna modellbeteckningen. I slutet av 2010, är ​​denna billiga närvarande kostar $ 7,18 från Barnes and Noble.
Scooter berlockhalsbandet

En skoter charm halsband ett original objekt av smycken för moped scooter ryttare i ditt liv. Den har en ½-tums-tall miniatyr tenn skoter med ett val av antingen en Swarovski kristall månadssten eller en vit pärla och hänger från en 18-tums-långa försilvrad kabel-stil kedja. De halsband individuellt görs för varje beställning, så kom ihåg att ge mellan 7 och 10 dagar för denna process, om leverans krävs för genom ett visst datum. I slutet av 2010, var halsbandet tillgänglig för $ 17.00 från Madison Craft Studio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120549.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.