Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Så att ta isär framhjulet hos en moped

Din mopedens däck inte varar för evigt , och varje gång på ett tag , kommer du att behöva ta framhjulet på din moped off . Det är också en nödvändig komponent för att lära sig om du planerar att göra modifieringar, reparationer eller byte av din moped i framtiden . Att ta bort det är inte alltför svårt , och med några få garage verktyg , kommer du att kunna ta isär din mopedens framhjul i ca 15 minuter . Saker du behöver
Wrench
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta fram kabeln hjulbromsen av genom att skruva loss skruven säkra den till vänster av hjulet. Du behöver inte ta bort skruven helt , men så länge det lossas , kan din hjulet tas bort .
2

Ta bort hjulet på mopeden . Med två nycklar , placera en på vardera sidan av hjulet . Du kommer att behöva koppla in dem på mitten axelbulten , vilket är en lång mutter - och - bult som håller fast hjulet på mopeden . Flytta skiftnycklar i motsatta riktningar för att lossa bulten .
3

Knacka mopeden hjulet bakåt tills den hoppar ur sitt läge på framsidan av gafflarna . Det kommer att glida ur sitt läge .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120627.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.