Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man tar bort ett hjul för en moped

Oavsett om du har en punktering, är ditt hjul rostig, eller om du bara behöver komma åt de inre komponenterna i din moped, måste du ta bort din mopedens hjul. Var beredd att spendera ungefär en halvtimme att fylla denna uppgift, som du behöver för att ta din tid när du hanterar din mopedens känsliga yttre delar, såsom hjul, axel bult (bulten som förbinder hjulet på mopeden själv), och bromsen kabel. Saker du behöver
2 skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttern och bulten till höger om hjulet som håller den bakre bromsvajern på baksidan däck. Trä bromsvajern uppåt och ut ur den bakre kabelhållare, och placera den åt sidan av hjulet.
2

Placera två skiftnycklar på vardera sidan av hjulet för att ta bort axelbulten. Detta en lång bult håller hjulet på mopeden. När skiftnycklar är på plats, vrid dem i motsatta riktningar för att lossa bulten. Det finns ingen anledning att ta skruv och mutter off, bara lossa dem tillräckligt så att hjulet kan vicka i dess ställe
3

Vänd på kedjespännaren upp och ur vägen. av kedjan. Denna platta metallstycke är oftast alldeles intill kolvens bricka på vänster sida av hjulet.
4

Derail din mopedens kedja genom att flytta den åt sidan och vrida på ratten. Inom en rotation kedjan kommer att ha spårat ur sig.
5

Ge hjulet en knuff framåt tills den faller ut ur sin axel hål. Det kommer helt kommit av mopeden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120550.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.