Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man installerar ett batteri i en Honda Metropolitan Scooter

Den retro-stil CHF50 Metropolitan litenhet och ekonomiskt uppträdande är väl lämpade för korta pendlar och avslappnad ridning, men upprepade korta turer kan tömma batteriet. Detta orsakas oftast av en förkortad uppladdning period, förhindrar batteriet från att återställa den elenergi den används för att starta skoterns motor. Så småningom, kommer batteriet laddas ur till den punkt där det inte längre kommer att hålla laddningen. Installera ett nytt batteri är en enkel uppgift som du kan göra med en enkel skruvmejsel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Yuasa YTZ7S batteri
Visa fler instruktioner
1

Lås sätet, med hjälp av skoter tändningsnyckel, och lyft det öppet för tillgång till under sadeln förvaringsutrymme.
2

Öppna batterifacket, med dragflikama i toppen av batteriet fackets lock, som ligger på baksidan av förvaringsfacket.

Billiga 3

Koppla den ursprungliga batteriet, med en stjärnskruvmejsel. Skruva den negativa batterikabeln s bult, följt av den positiva batterikabeln s bult. Dra kablarna från batteriet, hålla dem åtskilda från varandra.
4

Lyft gummistroppen från toppen av den ursprungliga batteriet, dra sedan ut batteriet ur batterifacket.

5

Sätt ett nytt batteri i batterifacket, rikta sina positiva och negativa terminaler med motsvarande batterikablarna. Dra gummistroppen över batteriet och haka fast den på batterilådan.
6

Placera den positiva batterikabeln över batteriets pluspol. Skruva kabelbulten på plats, med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Fäst den negativa batterikabeln, med samma metod.
7

Skjut flikarna på undersidan av batteriet facket locket i spåren på undersidan av förvaringsfacket. Tryck in flikarna i monterings kragarna ovanför batterifacket. Sänk sätet tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120552.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.