Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Scooter startproblem

När du rider din scooter på ett tag , kan motorproblem uppstå . Ofta är orsaken något relativt lätt att åtgärda . Bekanta dig med dessa gemensamma skoter startproblem och vara beredd när man står inför en. Bränsle

Kontrollera att skotern har en tillräcklig mängd bränsle i tanken . Om en lämplig mängd bränsle i tanken, kan det ha blivit inaktuella . Gammalt bränsle kommer att ha en udda lukt och orsakar en gummiliknande substans att samla på utsidan av förgasaren .
Sur motor

En scooter motor kommer att översvämma när för mycket bränslet kommer in i motorn området. Ett säkert tecken på att motorn är översvämmad blir en oförmåga att pop öppna motorn . Om du kan pop motorn , kontrollera att choken är stängd . Gas droppande från luftfiltret när choken är stängd indikerar en översvämmad motor .

Ta bort tändstiftet och försöker starta motorn . Igångsättning av motorn utan pluggen avdunstar gasen. Sätt tändstiftet tillbaka och starta motorn igen .
Luftfilter

Ett igensatt luftfilter gör att motorn inte startar ordentligt . Byt luftfilter på en regelbunden basis . Luftfilter är en viktig del av skoterns motor . Alltid har man fungerar , och aldrig köra en skoter utan en installerad luftfilter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120597.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.