Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man installerar en Honda Ruckus Digital Varvräknare

En varvräknare visar varv per minut i en motor. Även om Honda Ruckus är en populär moped, saknar det en varvräknare. Detta är acceptabelt för vissa ryttare, men kanske du vill ha en varvräknare för att visa din motorns varvtal. Det är möjligt att koppla in en varvräknare till din moped och läsa din Ruckus "rpm i ungefär en timme. Saker du behöver
varvräknare
Slangklämma
Varvräknare fäste
Vadderad tejp
Visa fler instruktioner
1

Skjut slangklämman på Ruckus "hastighetsmätare. Håll klämman löst för nu.
2

Placera varvräknare till varvräknare fästet och skjut den på hastighetsmätaren.
3

skärpa slangklämma på hastighetsmätaren, och placera den vadderade bandet mellan hastighetsmätaren och varvräknaren att tillfoga någon kudde. Den slangklämma kommer att anslutas till konsolen som medföljer varvräknare. Konsolen i sig kommer att glida rätt in på slangklämman.
4

Öppna upp batterilådan i din Ruckus, och hitta säkringsdosan av mopeden. Säkringsdosan är svart, och det är centrerat i mitten av batteriet.
5

Place de röda och vita varvräknare kablar direkt i säkringshållaren. Placera den svarta varvräknare kabeln direkt till den negativa batteripolen. Fäst den sista gröna kabeln till den blå /gröna Ruckus tråd ligger precis nedanför säkringsboxen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120620.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.