Hur Wire en 6 Propp för en Trailer

Vanligen används på fritids släpvagnar och hästtransporter ger 6-wire plug ytterligare krets till släpet för att driva de elektriska bromsar, och en annan att antingen ladda ett batteri, lampor makt interiör , eller kanske backljus. Wiring denna plugg är en uppgift som vem som helst med en grundläggande förståelse för bil-ledningar kan åstadkomma på kort tid med något annat än en skruvmejsel och kabelskalare. Saker du behöver
Skruvmejsel
Trådskalare
Visa fler instruktioner
1

Kör nya ledningar för släpvagnen vid behov. Använda mångfacetterade färgkodade släpvagnskablage gör hela jobbet och följer branschstandard för släpvagnskablage. Fäst tråden till släpet ram med clips eller nylon tråd ties.The ledningar ansluter enligt följande: Vit - Trailer frameBrown-Running lightsBlue-Electric brakeYellow (eller röd) - Vänster turnGreen-Right turnBlack-12 volt (för batteriladdning eller biträdande lampor)
2

Anslut trådarna på dragfordonet till släpfordonet behållaren som visas i diagrammet. Skala av ca 1/4 tum av isoleringen från ledningarna innan du sätter in dem i rätt anslutning på behållaren. Coat alla anslutningar med dielektriskt fett för att förhindra korrosion på kablarna.
3

Strip 1/4 tum av isoleringen från ledningarna på släpvagnen och anslut till släpet kontakten enligt diagrammet . Spänn trådarna i terminalen med spännskruvarna, se till att de är ordentligt åtdragna. Alla strängar av varje ledare bör införas i terminalerna som någon som har utelämnats kan orsaka kortslutning. Ledningarna och plug bör sträcka sig längre än släpet kopplet med minst en fot för att ge tillräckligt slack för svarvning av släpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117477.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.