Hur man installerar en Suburban varmvattenberedare i en RV

Suburban erbjuder ett utbud av varmvattenberedare utformade för att passa de krav som nästan alla fritidsfordon. Suburban säljer gas-och gas /el-drivna enheter, modeller med porslin foder för att förlänga tank livet, förinstallerade anod stavar för att minska elektrolytisk korrosion och flera olika typer av isolering jackor. Deras enhet storlek varierar från fyra till 16 liter, och görs med ett urval av flush eller standard-mount dörrar. De tillverkar också en "motor-stöd" produkt som använder värmen som skapas av en motor som är igång. Besluta om vilken nivå av bestämmelsen bäst passar dina behov innan du köper en enhet för att installera. Saker du behöver
Suburban varmvattenberedare
Hushållens verktygslåda
gängtätningstejp
Visa fler instruktioner
1

Inspektera enheten du ska byta och notera liters kapacitet, dörren typ (färg eller standard) och de yttre dimensionerna. Ha den här informationen med dig när du köper en ny varmvattenberedare. Om du är nedskärningar gallon kapacitet, se till att du köper den nödvändiga trim flänsarna att avsluta jobbet i en smart och professionellt sätt.
2

Position kallvattensidan och varm-vatten rör försörjning, kabelhärvan, propangas linjen och luftutsläppen (om sådan finns) så att de inte kommer att fånga den nya Suburban varmvattenberedare som du installerar det. Lyft enheten i tjänsten bay avsatt för varmvattenberedare, och placera den så att den är lätt att lokalisera ledningar och rör i sina respektive portar och kontakter. Säkerställ att enheten gör ingen fysisk kontakt med sin inhägnad utom längst ner.
3

Fäst varmvattenberedare till golvet i sina skåp enligt tillverkarens anvisningar. Typiskt Suburban varmvattenberedare är säkrade genom att passera skruvar genom en rad hål i två flänsar, en på vardera sidan av enheten löper från framsidan till baksidan, och fästa dem.
4

Anslut två vattenledningar och propan rör till sina respektive hamnar med korrekt värderade band gängtätning. Anslut ledningsnätet. Så länge du byter ut en Suburban varmvattenberedare med en annan, bör kabelstam passar ihop. Om inte, kontakta din RV och Suburban manualer för att avgöra vilka trådar ska paras ihop och ansluta dem med löstagbara inline-anslutningar. Gör ett kopplingsschema som visar färgkoder och syftet med varje tråd, och limma kopplingsschemat på insidan av serviceluckan. Anslut utblåsventilen (om sådan finns).
5

Montera eventuella lister flänsar nödvändigt att ge en fabrik färdiga utseendet på din installation.
6

Läs och förstå driften instruktioner särskilt för din modell av varmvattenberedare och testar enhetens funktioner genom att följa sundheten tester och startproceduren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117396.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.