Hur Justera Headlight på en 2004 RoadGlide

Lager strålkastare inställningar på Harley Davidson motorcyklar, ungefär som på andra fordon, inte alltid är inställda till den optimala justeringen, därför kan det vara nödvändigt att justera strålkastaren på 2004 RoadGlide , höja den till lysa ytterligare väg eller sänka den. Att göra det är faktiskt ganska enkelt, eftersom justerkontrollerna är inbyggda i pannlampan. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa fästskruvarna på båda sidor av den främre kåpan och under spackling, med en stjärnskruvmejsel .
2

Dra försiktigt spackling bort från framsidan av motorcykeln, och se till att justera någon trassliga kablar eller kablar.
3

Leta justeringsskruven på sidan av strålkastare montering: Det bör vara en stor skruv kantad med ett kugghjul som roterar strålkastare upp och ner (se bilden i Referens 1)
4

Använd en stjärnskruvmejsel till. Vrid justerskruven: vrid den medurs för att sänka strålkastaren och inse det närmare marken, vrid den moturs för att höja strålkastaren och lyser den ytterligare väg. Du kanske måste starta motorcykeln och slå på helljuset strålkastare för att plocka ut sin rätt vinkel.
5

Skjut den främre kåpan tillbaka på motorcykeln och fäst den med skruvarna du tidigare avlägsnas med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107491.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.