3/4 Hjälmar Vs. Full Face Hjälmar

Bära en hjälm när man rider en gata cykel är en fråga om val i många stater, men ryttare ofta väljer att dra nytta av den extra skydd de ger. De två hjälm stilar som erbjuder det bästa skyddet är 3/4 hjälmar och full face hjälmar. Typer
3/4 hjälm ger inget hakskydd.

A 3/4 hjälm liknar en fotboll hjälm minus ansiktet vakt, och ger skydd för alla områden i huvudet utom hakan. Vissa 3/4 hjälmar är utrustade med avtagbara eller permanent visir. En hjälm för hela ansiktet är stora och skrymmande jämfört med en 3/4 hjälm, men det ingår en fast ansikte vakt och antingen en fullständig eller partiell visiret.
Funktioner
Både Föraren och passageraren bär full face hjälm.

Full hjälmar innefattar avtagbara, tvättbara liners och system vent att förhindra värmeutveckling och hålla visiret från imma. Den 3/4 hjälm är konstruerad med samma strikta Department of Transportation riktlinjer, men den erbjuder också vind-in-your-face frihet flesta cyklister längtar då inte försedda visiret alternativet.

Fördelar och varningar

användning av både hjälm typerna bidrog till National Highway Traffic Safety Administration uppskattar att hjälmar sparat mer än 1.800 förare och passagerare under 2008 och 2009. Det rekommenderas att varje hjälm val certifieras av Department of Transportation. Medan nyhet hjälmar kan se cool, de innehåller lite eller inget stötupptagande foder material. Certifierade hjälmar har en prick eller SNELL godkänd symbol på baksidan av hjälmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109812.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.