Vad är skillnaden mellan en Dyna Low Rider & en Harley-Davidson Sportster?

Dyna och Sportster rader av Harley-Davidson motorcyklar är båda består av kryssare. Medan flera cyklar och modeller genom åren har sjunkit under Sportster namnet, är Low Rider en specifik modell inom Dyna utbud av cyklar. Generellt sett har Sportster modeller varit mindre och mer prisvärda cyklar jämfört med Dyna intervall, och Low Rider är inget undantag. Historia

Sportster raden av cyklar har en lång och anrik plats i historien om Harley-Davidson. Få av dagens cyklar kan skryta med att de i princip har varit i produktion sedan 1957, men det är anspråk på Sportster linjen gör. Sedan Harley debuterade cykeln, har många förändringar, variationer och specialutgåvor släppts. Men precis som du kan med den ursprungliga modellen från 1957, idag kan du köpa en ny Sportster från Harley-Davidson med en 883ci motor, en motor på erkänd som ett telefonkort av varumärket.

Dyna Low Rider har en mycket mer begränsad historia. Dyna sortiment själv framkom inte förrän på 1990-talet, även om flera olika varianter av Low Rider har funnits sedan införandet av Dyna ram. Addera Frames

Dyna Low Riders har samma grundläggande ramkonstruktion som alla andra cyklar i Dyna-uppställning. Detta är en form av omkrets ram. Detta innebär att motorn och transmissionen är inneslutna av en ram av stål istället för att ha ett centrum rör dividera dessa två komponenter. Dyna ram har också sin motor isolerad från ramen med gummi. Det började inte hända på Sportster ram fram till 2004.
Motorer

motoralternativ som finns i de två cyklarna har skilde sig avsevärt under åren. Som av 2012 lineup, de olika Sportster modeller finns i antingen en 883 cc eller 1200 cc motor. Det sista året Dyna Low Rider var i produktion var 2009, då det fanns med betydligt större 1584 cc motor.
Kostnad

Sportster linjen av cyklar har traditionellt placerad som nybörjar Harley Davidson. Den grundläggande 883 Sportster modell är oftast den mest prisvärda lager Harley Davidson. Den MSRP på en Dyna Low Rider 2009 var $ 15.099. Som jämförelse har en Sportster 883 Låg modell av samma år en MSRP av endast $ 6999, mindre än halva priset av Dyna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111704.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.