Hur man tar bort Förgasare från en '87 Ninja

De förgasarna på 1987 Kawasaki Ninja motorcykel kräver väldigt lite uppmärksamhet, förutsatt att motorcykeln körs regelbundet och är utrustad med en fungerande bränslefilter. Bränsle kontaminering eller skada kommer ofta tvinga en Ninja ägare att ta bort förgasarna att genomföra reparationer. Extrahera förgasarna kan vara en svår uppgift i början, eftersom många av cykelns komponenter blir hinder som inte lätt kan avlägsnas av förgasarna. Ta din tid när du tar bort delar för att göra monteringen enklare, göra anteckningar om det behövs. Räkna med det här jobbet för att ta minst en till två timmar. Saker du behöver
Startnyckel
10 mm socket
Hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Plastslang
Container
platt skruvmejsel
10 mm skiftnyckel

Visa fler instruktioner
1

Lås mekanismen sätet utgåvan med tändningsnyckeln och ta bort sitsen från motorcykeln. Skruva ur skruvarna från båda sidopanelerna under ryttarens sittgrupp med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra sidopanelerna bort från ramen.
2

Vrid gastank bränsle ventilen till "On" för att stoppa bränslet strömmar in i förgasarna. Skruva båda bultarna från basen av gastank med en 10 mm hylsa. Lyft den bakre delen av tanken och dra bränsleledningen off av bränslekranen. Dra gastank mot baksidan av motorcykeln tills det är av cykeln.
3

Ta bort skruvarna från mellersta och nedre paneler spackling, med en stjärnskruvmejsel. Dra kåpan panelerna bort från motor och ram.
4

Bifoga en kort längd av bränsle-beständig plast slang till avloppet munstycket på botten av flottören skålar av alla fyra förgasare. Placera slangen i en lämplig behållare och skruva loss flottören skålar 'dräneringsplugg med en platt skruvmejsel. Tappa av bränslet i float skålar i din behållare. Dra åt dräneringsplugg när förgasarna har dräneras.
5

Lossa alla åtta klämmor som håller förgasarna till luft rutan och motorn, med en stjärnskruvmejsel. Skjut förgasarna ur motorns intag flänsar, dra luften lådans flänsar av förgasarna. Dra förgasarna ut från den vänstra sidan av motorcykeln.
6

Dra bränsleledningarna från förgasarna. Lossa vajrarna 'låsmuttrar med en 10 mm nyckel. Dra kablarna ur förgasarna "kabel vistelse. Ta bort kabeln ändhylsor ur gasreglaget kopplingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110239.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.