Suzuki Bandit Carb Justeringar

Suzuki Bandit är en fyrcylindrig, förgasare motorcykel, som utsetts i GSF-serien. Den levereras i en 600cc eller 1200cc konfiguration. Justering av förgasare är nödvändig vid byte intag, avgassystem, eller modifiera för bättre prestanda. Avgaskrav i ditt område påverkar vilken justering av förgasaren du lagligt kan göra för din motorcykel. Justering av förgasaren kräver samma procedur, men kan skilja sig något från modell till modell. Konsultera din manual innan du påbörjar något projekt. Saker du behöver
Handverktyg
Förgasare satser-förgasarmunstycken
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln. Ta bort den bakre håll-down bolt för bränsletanken. Aktivera åtkomst till förgasarna genom att lyfta tanken från motorcykeln och ställa det åt sidan. Placera tanken på ett väl skyddat område, där det inte kommer att repas, tappats eller skadats.
2

Avlägsna förgasaraggregat. Lossa klämmorna på både luft-rutan och motor stövlar intag. Koppla acceleratorblocken kablarna. Koppla ledningarna till gasspjällssensorn, på nummer fyra förgasare, och flytta verksamheten till en ren och torr bänk.
3

Vänd enheten och ta bort skruvarna som håller flottören skålar på plats. Ställ float skålar åt sidan. Kontrollera jet storlekarna är installerade. När rejetting, minska tomgångsmunstycket storlek något, när du ökar storleken på huvud munstycket. Använd informationen med intag och avgas kit, för att avgöra vilken storlek jetplan för att ersätta de lager och kära med.
4

Efter installation av nya jetplan, vrid förgasarna tillbaka över, och ta bort de övre lock . Byt ut O-ringarna, inom locken, som ligger på 1200cc Bandit. Inuti är ett membran fäst till en bild. Vänd membranet upp och ner, försiktigt, att släppa en nål. Inom din förgasaren, är shims för denna nål som ser ut som mycket små brickor. Dessa shims bör märkas, med storlekar från 0,02 till 0,07 inches. Shim nålen, till storleken som anges av din kit rekommendation. Byt ut bilden och membranet till sina ursprungliga positioner, och installera locket, med en ny o-ring, om det behövs.
5

Vänd carb över och hitta-skruven. Med hjälp av en platt skruvmejsel, vrid skruven i hela vägen, tills det försiktigt vilar mot carb kroppen. Vänd tillbaka ut, ett halvt varv i taget, specifikationen i ditt kit, vanligtvis från 1,5 till 2,5 varv.
6

Installera förgasarna på cykeln och dra åt klämmorna som håller dem på plats. Fäst acceleratorn kablar och gasspjällslägets, sensorkablarna. Vrid gaspedalen några gånger, för att säkerställa korrekt och smidig dragning av kablarna, under drift. Om det finns någon fråga om routing, konsultera diagrammet, finns i din manual.
7

Montera bränsletanken och starta motorcykeln. Låt cykeln på tomgång, och rev motorn, kontroll för smidig drift. Ta motorcykeln ut på vägen för en provtur, och hålla nära koll på ditt bränsle körsträcka. Detta kommer att låta dig veta om dina justeringar var framgångsrika, och om din cykel är igång ordentligt Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110745.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.