Hur man köper den bästa Jacket läder motorcykel

En läder motorcykel jacka är en stor bit av skyddsutrustning att äga när det kommer till ridning. Jag säger alltid, klä sig för kraschen, inte rida. Det finns massor av skinnjackor motorcykel att välja mellan och det kan vara förvirrande att hitta den rätta. Här är vad man ska leta efter. Instruktioner
1

Först, läder är ett bra skydd mot nötning skador, se bara till att lädret är tillräckligt tjock. Leta efter en läder motorcykel jacka med läder som är minst 1,2 mm tjock.
2

En läder motorcykel jacka kan vara väldigt varmt ibland. Se till läder motorcykel jacka du är intresserad av har ventilationshål eller ventiler. Du kommer att uppskatta detta i värmen på sommaren.
3

Se till läder motorcykel jacka har avtagbar rustning i rygg, bröst och axlar. Om läder motorcykel jacka inte har rustning, då är det inte värt att få. Din säkerhet är viktigare än utseende!
4

En löstagbar termisk liner är en stor funktion för en läder motorcykel jacka att ha, detta kommer att göra det mer användbart när det blir kallt, och bara ta bort fodret för våren och sommaren.
5

annan trevlig funktion att ha i en läder motorcykel jacka är någon form av justering i midjan för att hålla vinden från att köra rätt upp din midja.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106270.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.