Hur man installerar Motorcykel Lights

Även om det finns en mängd olika motorcyklar, installera lampor är ungefär samma för alla mc-typer. Strålkastare hjälper föraren av motorcykeln för att se stenar, djur samt gupp i vägen under natten resor. Om du behöver byta glödlampa på din motorcykel, det är en ganska enkel uppgift. Saker du behöver
Socket spärrfunktion
Glödlampa
eltejp
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din motorcykel manual att se till att du köper rätt lampa för din strålkastare, blinkers och bakljus. Vira en bit tejp på vardera änden av nål-tång.
2

bort ljuset för de neutrala och vrida signaler. Om din lampa är i en liten boot badkar, skjut badkaret ur hållaren och du kommer att se lampan inuti boot badkar. Använd nål-tång för att bända insidan av stöveln för grepp och dra ut glödlampan för att ta bort det. Sätt i den nya glödlampan med samma nål-tång och sätt boot badkar i sin hållare på motorcykeln.
3

Ta ut glödlampan från strålkastarna. Lossa och ta bort skruvarna som är fästa i hörnen på strålkastaren med en socket ratchet. Ta sedan bort kontakten som ansluts till strålkastaren. Vänd strålkastaren på dess baksida och avlägsna gummi plagg som täcker ljuset montering. Tryck klämman som håller enheten i, och dra ut ljuset församlingen att komma åt glödlampan. Ta ut glödlampan och byt ut den mot en ny glödlampa. Återmontera alla delar till slut.
4

Gå glödlampan bakom strålkastaren att ta bort lampan och att installera en motorcykel HID kit. Ta ut glödlampan, och sedan ersätta den med en ny glödlampa. Anslut trådarna från fabriken kontakten och kontakterna lampan till ballasten. Montera ballast säkert med twist band eller dubbel-back kardborrband. Testa lamporna, och sedan sätta allt ihop igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109256.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.